NİYAZİ ŞİŞİK - MÜDÜR

01.07.1981 tarihinde Amasya´da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Amasya´da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğini kazandı. Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinde "Söz Varlığı" konulu tezli yüksek lisans; Nişantaşı Üniversitesinde "İnsan Kaynakları ve Yönetimi" üzerine tezsiz yüksek lisans eğitimini  tamamlamıştır. 2004 yılında Kırklareli Remzi Yapıcı Lisesine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak  atandı.  Suluova Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu, Fatih Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak  çalıştı. Sırasıyla Fatih Lisesi, Amasya Turizm ve Otelcilik Lisesi, Amasya Ticaret Meslek Lisesi , Amasya Öğretmenevi Müdür yardımcılığı ,İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ;  Amasya Anadolu Lisesi ,Aydınca Şehit Recep Bodur ÇPL  ve  Şehit Gültekin Tırpan MTAL ´de okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. 03.04.2024 tarihinde kurumumuza kurum müdürü olarak görevlendirilmiştir. Niyazi ŞİŞİK evli ve iki çocuk babasıdır.